Каталог товарів
06 серпня 2010, 8:07

Перша заправка "Тільки для мотоциклів"

Перша заправка, призначена спеціально для мотоциклістів і скутеристів, відкрилася днями у Франції.

 

Новомодний заправний комплекс, орієнтований виключно на тих, хто під тиском любові до двох колесах або через подорожчання палива, або ще чомусь сів на мотоцикл або скутер, розташований на околиці Парижа в L'Isle Adam .

Заправка працює під брендом французької нафтової компанії Total, яка сприймає байкерів і скутеристів як дедалі більшу частину роздрібного паливного ринку.

Заправний комплекс орієнтований тільки на мотоциклістів, машини не вітаються, та вони й просто не влізуть в відведені місця.

Колонки мають особливий дизайн, завдяки якому під час заправки ви можете навіть не злазити з мотоцикла. Все можна зробити прямо в сідлі - вибрати тип бензину, оплатити кредиткою і отримати рахунок. Особливий дизайн і у заправних пістолетів, які коротше, ніж звичайні автомобільні, що спрощує процес контролю рівня палива в баку під час заливки.

На колонці передбачено навіть спеціальне місце для шолома, якщо ви вирішите його зняти на час заправки. Колонка забезпечена табличкою з інструкцією, що роз'ясняє, як їй користуватися, на трьома мовами - французькою, англійською та німецькою.

До заправці додаються і супутні послуги, наприклад, спеціальна мотомойка. На ній є спеціальні автоматичні вузькі щітки, які чистять простір між спицями коліс. А фінальна стадія мийки включає в себе повну сушку вашого "двоколісного друга".

Асфальт на заправці має спеціальне протиковзке покриття. Єдиний недолік, який виявили мотоциклісти за перші дні роботи заправки - так це те, що на ній представлений тільки 95 бензин, а ось 98, який люблять особливо примхливі мотоцикли, немає.

Однак і цей недолік скоро буде усунутий - планується до відкриття друга подібна заправка, де буде вже і 98 бензин.